rólunk

rólunk


Az Art '95 Betéti Társaságot 1995-ben alapította ifjabb Szlávics László szobrászművész, Ligeti Erika - díjas, Ferenczy Béni - díjas éremművész, aki egyike a Colorado Springs-ben (USA) megrendezett XXX. FIDEM Éremművészeti Világkongresszus két díjazott alkotójának.

Cégünk meghatározó tevékenységét kezdettől fogva az igényes képző- és iparművészeti alkotások létrehozása jelenti. Az egyedi megrendelések köre a személyes ajándék szintjétől a miniszterelnöki rendelettel alapí- tott díjig széles keretek között mozog. Vállalkozásunk fő profilja az emlék és ajándék érmek, plakettek, díjplasztikák tervezése és kivitelezése, de referenciamunkáink között vannak köztéri szobrok és emléktáblák is.

Kivételes megtiszteltetés számunkra, hogy Magyarország Köztársasági Elnöke és Miniszterelnöke rendszeresen ajándékozza alkotásainkat. Több, a Magyar Nemzeti Bank által kiadott emlékpénzérme társaságunk közre- működésével készült. Megrendelőink között megtalálható számos minisztérium és a minőség- ügy területén tevékenykedő országos szervezet.

Éremtervezőként - megalapítása óta - partnere vagyunk a Magyar Éremkibocsátó Kft.-nek, mely az amszterdami központtal működő Samlerhuset Csoport hazai tagja. A cégcsoport Európa vezető érme- és éremforgalmazója. Leányvállalatai számos országban töltenek be meghatározó szerepet a forgalmazáson túl az éremkiadás területén is.

Elérhető áron készítünk díjakat, protokoll és személyes ajándéktárgyakat. Igény esetén az elismeréshez tartozó teljes tárgyegyüttest megtervezzük és elkészítjük.

 

partnere
éremtervezőként
partnere